Leia

Hey guys,

 

another Friday, another blog day. How was your week? Getting ready for the weekend?

 

Well my week and the weekend will be work. We are almost at finish line with the newest collection before we put it into production for samples, aiming for the next week, fingers crossed. After that we will have few more try outs of the sample pieces until the final product which will hit our online store in September for pre-orders.

 

This week was very exciting for CORD DECKER because we started selling on SASHE.SK and we updated our panel at ARTBE.CZ., for our friends in Czechia. So if you are fan of one of these two amazing platforms go have a look. We don’t have all products there but I’m working on it.

 

To keep this short and sweet let’s jump into the name of your favourite Leia dress, LEIA.

 

Leia: meadow or child of heaven.

 

 

to be completely honest, and for some of you it won’t be so shocking that I named this dress after the Star Wars character Leia Organa Solo. Guys, who you are not fans, don’t laugh or judge ;) For me, Leia represents a very strong and opinionated character/woman. Who is strong leader and yet has a heart. She doesn’t attract much attention by pompous clothing but by her decision and manners. And for me the Leia dress represent just that. Its minimalistic in shape and yet interesting enough for you to have a another look. Woman who chooses this dress is level headed and knows what she wants and she is attractive.

 

Did you find yourself in this description? Believe me when I say a customer who chose this dress did.

 

Hopefully you like my attempts at blogging and let me know which one I should do next, or if you even like it because I don’t want to torture you :D.

 

I’ll see you next Friday/Blogday

 

With love

 

Petra

 

-

 

 

Ahojte,

 

ďalší piatok, ďalší blogový deň. 

Aký si mal týždeň? Prípravená na víkend?

 

No, môj týždeň bol a víkend bude pracovný. Sme takmer v cieľovej rovinke s najnovšou kolekciou predtým, než ju doručíme do výroby na vzorky, dúfam že to zvládneme na nasledujúci týždeň. Potom budeme mať niekoľko ďalších skúšok na modelkách so vzorkami až kým nebudeme spokojní s designom, ktorý v septembri odprezentujeme na online obchode s možnosťou pred-objednania.

 

Tento týždeň bol pre CORD DECKER veľmi vzrušujúci, pretože sme začali predávať na SASHE.SK a aktualizovali sme náš panel na ARTBE.CZ, pre našich priateľov v Česku. Takže ak ste fanúšikom jednej z týchto dvoch úžasných platforiem, čeknite si nás tam. Nemáme tam všetky produkty, ale pracujem na tom.

 

Skočme teraz na názov tvojich obľúbených šiat LEIA.

 

Leia: lúka alebo dieťa nebeské.

 

aby som bola úplne úprimná, a pre niektorých z Vás to nebude tak šokujúce, že som pomenovala tieto šaty po postave z Hviezdnych Vojen Leia Organa Solo. Baby, ktoré nie ste fanúšikmi, nesmejte sa mi a nesúďte ma ;) Leia predstavuje pre mňa veľmi silnú a neoblomnú postavu / ženu. Je silný vodca a v rozhodnutiach používa nielen hlavu ale aj srdce. Nechce veľa pozornosti pompéznym oblečením, ale  zaujme svojimi rozhodnutiami a správaním. A pre mňa, tieto Leia šaty predstavujú práve to- hoci minimalistický design a napriek tomu dostatočne zaujímavý, aby ste žene s týmito šatami venovali druhý pohľad. Žena, ktorá si vyberá tieto šaty, je rozumná, vie čo chce a je príťažlivá.

 

Našla si sa v tom popise? Ver mi, že zákaznička ktorá si vybrala Leia šaty sa našla.

 

Dúfajme, že sa Ti páčia moje pokusy o blogovanie a dajte mi vedieť, ktorý z ďalších mien by som mala urobiť nabudúce, alebo či sa Ti moje články vôbec páčia, pretože ťa nechcem mučiť: D.

 

Uvidíme sa v budúci piatok/blogday

 

S láskou

 

Petra

Späť na blog